Word donateur

Word donateur van de Coronahulp Centrale in Moerwijk.
Met jouw donatie kunnen we kwetsbare mensen in Moerwijk blijven helpen! Gestart als Coronahulp actie voor de Voedselbank is de Coronahulp Centrale Moerwijk inmiddels uitgegroeid tot een grootschalig initiatief waarmee we wekelijks circa 300 gezinnen aan een warme maaltijd helpen en daar is veel geld voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan het inkopen van de ingrediënten voor de maaltijden, de bakjes, labels, het verpakkingsmateriaal en het transport. Met jouw hulp kunnen we dit voorzetten en maaltijden blijven bezorgen aan de mensen die het echt nodig hebben.

Doneer aan de Coronahulp Centrale Moerwijk.
Doneren kan eenvoudig en veilig via deze link: https://bunq.me/CoronahulpGiM

Doneren kan natuurlijk ook door uw gift via uw eigen bank over te maken naar NL 18 BUNQ 203 572 02 14 tnv Stichting Pionieren in Moerwijk onder vermelding van ‘Donatie Coronahulp Moerwijk’

Het geld komt op een speciale rekening van de steunstichting en het geld zal gebruikt worden voor de Coronahulp in Moerwijk. Stichting Pionieren in Moerwijk heeft een ANBI status en giften zijn daarom aftrekbaar.

Geeft u liever praktisch? Naast handzeep, handgel, houdbare levensmiddelen zijn ook uw talenten als vrijwilliger van harte welkom.

Heb je vragen of juist een aanbieding? Neem dan contact op met:
Bettelies: Bel, sms of Whatsapp 06 24 86 16 71 of stuur een mail naar pastor@geloveninmoerwijk.nl
Neo       :    Bel, sms of Whatsapp 06 34 196 796 of stuur een mail naar neo@moerwijkcooperatie.nl
Henny   :  Bel, sms of Whatsapp 06 43 18 49 86 of stuur een mail naar henny@amargi.nl